Επιστροφές – Ακυρώσεις

Επιστροφές Προϊόντων

Οι χρήστες του Καταστήματος διατηρούν το δικαίωμα υπαναχώρησης από συναφθείσα σύμβαση πώλησης μέσω του Καταστήματος εντός προθεσμίας 14 ημερολογιακών ημερών από την παράδοση σε αυτούς των Προϊόντων. Προς τούτο θα πρέπει να αποστείλουν εντός της ανωτέρω προθεσμίας στην ηλεκτρονική διεύθυνση του Καταστήματος info@healthy-you.gr σαφή δήλωση σχετικά με την απόφασή τους περί υπαναχώρησης, σύμφωνα με το συνημμένο Υπόδειγμα Εντύπου Υπαναχώρησης. Στην περίπτωση αυτή ο χρήστης επιβαρύνεται με τα έξοδα επιστροφής των Προϊόντων. Τα προϊόντα γίνονται δεκτά μόνο αν επιστραφούν στην κατάσταση στην οποία εστάλησαν, χωρίς να έχει παραβιαστεί ή αλλοιωθεί η συσκευασία τους. Ειδικότερα, λόγω της φύσης των Προϊόντων, η οποία σχετίζεται με λόγους προστασίας της υγείας και λόγους υγιεινής, επισημαίνεται ρητώς ότι το ανωτέρω δικαίωμα υπαναχώρησης δεν ισχύει σε περίπτωση Προϊόντων, των οποίων η συσκευασία έχει «ανοιχθεί» ή αποσφραγισθεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο.

Σε περίπτωση άσκησης του ανωτέρω δικαιώματος υπαναχώρησης ο χρήστης του Καταστήματος υποχρεούται να επιστρέψει τα Προϊόντα στο Φαρμακείο, μέσω του οποίου τα προμηθεύτηκε, συνοδευόμενα από την απόδειξη αγοράς ή του τιμολογίου που εκδόθηκε για την αγορά τους, χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ανακοίνωσε την απόφασή του περί υπαναχώρησης.

Επίσης, σε περίπτωση έγκαιρης άσκησης του δικαιώματος υπαναχώρησης και εφόσον δεν συντρέχει λόγος εξαίρεσης του εν λόγω δικαιώματος, το Φαρμακείο, μέσω του οποίου πωλήθηκαν τα Προϊόντα, υποχρεούται να επιστρέψει τα χρήματα που κατέβαλε ο χρήστης χωρίς αδικαιολόγητη καθυστέρηση και οπωσδήποτε εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημέρα κατά την οποία ενημερώθηκε για την απόφαση του καταναλωτή περί υπαναχώρησης. Δικαιούται, όμως, να παρακρατήσει την επιστροφή του τιμήματος μέχρι να λάβει πίσω τα Προϊόντα ή μέχρι ο καταναλωτής να παράσχει αποδείξεις ότι έστειλε πίσω τα Προϊόντα, όποιο από τα δύο συμβεί πρώτο. Η επιστροφή των χρημάτων γίνεται, κατόπιν έγγραφης υπόδειξης του χρήστη του Καταστήματος, σε τραπεζικό λογαριασμό που ανήκει στον ίδιο το χρήστη που άσκησε το δικαίωμα υπαναχώρησης.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Μπορείτε να ακυρώσετε τη παραγγελία σας, εφόσον επιθυμείτε, χωρίς επιβάρυνση, με την προϋπόθεση ότι ΔΕΝ έχει πραγματοποιηθεί η αποστολή των προϊόντων από το Φαρμακείο και σε διάστημα 8 εργάσιμων ωρών (εργάσιμες θεωρούνται οι ώρες από 09:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ.) από την υποβολή της παραγγελίας.

ΕΚΠΤΩΣΗ 10%

Εγγραφείτε στο newsletter μας και κερδίστε 10% έκπτωση στην πρώτη σας αγορά. Μη χάσετε τις μοναδικές μας προσφορές!

  ΔΩΡΕΑΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

  Για αγορές άνω των 40€

  ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΤΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ & ΠΑΡΑΛΑΒΕΤΕ (CLICK AWAY)

  ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ

  0
  X